Επικοινωνήστε μαζί μας

    Πώς θα έρθετε
    • Με τον προαστιακό (Ο.Σ.Ε), κατεβαίνετε στην στάση “Χαλκίδα”, στην παλιά γέφυρα της Χαλκίδας και στην απέναντι πλευρά του δρόμου υπάρχει στάση του τοπικού αστικού λεωφορείου όπου σε μεταφέρει στην παραλία Αλυκών.
    • Με το ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ αποβιβάζεστε στην Χαλκίδα και κατόπιν επιβιβάζεστε στο τοπικό αστικό λεωφορείο όπου βρίσκεται στάση εντός του ΚΤΕΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
    • Με το αυτοκίνητο, φτάνετε στο χωριό Δροσιά, κατευθύνεστε προς την πλατεία και μετά από 300 μ. βρίσκεστε στην διασταύρωση όπου μπορείτε να κατευθυνθείτε στο PRAIA DALUZ στην παραλία Αλυκών.
    Η παραλία

    Η οργανωμένη παραλία στο PRAIA DALUZ Αλυκών, αποτελείται από μια πεντακάθαρη αμμουδερή παραλία βραβευμένη με γαλάζια σημαία, η οποία πληρεί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές μιας οργανωμένης πλαζ.

    Με ομπρέλες, ξαπλώστρες, ντουζιέρες αλλά και ναυαγοσώστη εφοδιασμένο με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην θάλασσα ή το δροσιστικό ποτό σας, στο Beach Bar της παραλίας.

    Διαθέτει γήπεδο για beach volley, χώρο για ρακέτες αλλά και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ.

    Είναι όχι μόνο μια αγαπημένη καλοκαιρινή απόδραση, αλλά και ένας προορισμός ψυχαγωγίας.

    Ο χώρος μας

    Σε μια από τις πιο καλά οργανωμένες παραλίες της Εύβοιας, βραβευμένη με μπλε σημαία βρίσκεται ο πολυχώρος PRAIA DALUZ 13 στρεμμάτων.

    Καταγάλανα νερά, αμμουδερή παραλία και πανέμορφη θέα, το PRAIA DALUZ συνδυάζει την κοντινή εξόρμηση, αφού βρίσκεται μόλις 60 χλμ. από την Αθήνα, σε must προορισμό ιδανικό για όλο το καλοκαίρι.

    Η διαμονή σας στο οργανωμένο camping 7 στρεμμάτων, παρέχει όλα όσα χρειάζεστε και μπορεί να συνδυαστεί με τις υπόλοιπες παροχές του χώρου (παιδότοπος, εστιατόριο, beach bar, περίπτερο) στην καλύτερη ποιότητα και τιμές.

    Σας περιμένουμε να γνωρίσετε τον χώρο μας και να διασκεδάσετε μαζί μας με πολλές εκδηλώσεις και συναυλίες στον χώρο του DALUZ ARENA.

    @daluzbeachbar

    Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 2073784449495636